6944565295 Ωρωπός, Αττική t.ziannis@yahoo.gr

 

 

Oiko Stegi
Στέγες - Θερμομονώσεις - Γυψοσανίδες | Βόρεια Προάστια Αττική


 

Η εταιρεία γενικών ανακαινίσεων Oiko - Stegi δραστηριοποιείται με πολύχρονη εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία σε στέγες, μονώσεις, γυψοσανίδες και ξύλινες κατασκευές εξυπηρετώντας τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική.
Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία αποτελούμενα από έμπειρους τεχνίτες κάθε είδους, λειτουργώντας με συνέπεια, ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με σύγχρονα, οικολογικά και επώνυμα υλικά, ταχύτητα και αξιοπιστία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 


Περισσότερα

 

 

Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Πρόγραμμα Εξοικονομώ

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση της κατοικίας σας με τα προγράμματα εξοικονοώ κατ’ οίκον, με εξειδικευμένα συνεργεία και όπως πάντα με προσεγμένη και εγγυημένη εργασία. Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα επώνυμα υλικά της αγοράς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στέγες - Κεραμοσκεπές

Στέγες - Κεραμοσκεπές

Η κατασκευή ή η επιδιόρθωση της στέγης σας είναι ένα έργο σημαντικό για τη προστασία του σπιτιού σας. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση, ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονώσεις

Μονώσεις

Τα συνεργεία μας έχουν την εμπειρία, γνωρίζουν τα κατάλληλα υλικά και τις απαραίτητες τεχνικές ώστε η μόνωση του χώρου σας από υγρασία, ζέστη και κρύο να είναι άριστη και διαχρονική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γυψοσανίδες

Γυψοσανίδες

Αναλαμβάνουμε κατασκευές με γυψοσανίδες, χωρίσματα, διακοσμήσεις και διαμόρφωση χώρων σε νέα ή υφιστάμενα κτίρια, κατοικίες και καταστήματα σε όλη την Αττική άμεσα και οικονομικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ